Over ons

Edwin Boonstra

Ik ben Edwin Boonstra, sinds 2002 mede eigenaar/directeur van de Alfin Adviesgroep te Burdaard en van Ham assurantiën te Leeuwarden.
Mijn loopbaan ben ik ooit begonnen in de autobranche. Liefde en passie voor auto’s is iets wat nooit meer over gaat. Sinds 2017 eigenaar van BV21 Automotive. Waarmee een jongensdroom in vervulling is gegaan…

Chiel Boonstra

Ik ben Chiel Boonstra , sinds 2022 vervul ik samen met mn vader de wensen van onze klanten door net de auto te zoeken/verkopen met dat extra. Sinds 2020 eigenaar van CB Carcleaning . Een autopoetsbedrijf dat voor veel bekende autobedrijven in deze regio autos showroomklaar maakt. Maar ook veel particulieren vinden inmiddels de weg naar ons bedrijf.

We staan klaar om uw autowens te vervullen :

Bij ons terecht voor aan- en verkoop van betrouwbare occasions of een zoekopdracht uitzetten naar een bepaalde auto . “ MEER auto” zoals onze slogan zegt. Wat dat “meer” is, bepaalt u ! Uw wens is onze uitdaging !
In ons grote netwerk gaan we op zoek naar de auto die u hebben wilt.

U kunt hiervoor langskomen in onze showroom waarbij we uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te inventariseren. Wilt u het toch liever telefonisch of per mail afhandelen? Dat kan natuurlijk ook. (onderstaand vind u alle gegevens.)

Voor de verkoop van uw huidige auto kunt u BV21Automotive natuurlijk ook inschakelen!

Via ons verzekeringsbedrijf kunnen wij uw auto verzekeren en eventueel uw financiering regelen. Eenvoudig, goedkoop en snel.

Hierbij kunt u altijd rekenen op een realistisch voorstel en eerlijk advies.

Alles onder 1 dak..wel zo makkelijk !

info@bv21.nl
Whats app +31(0)6-82202881

Mogelijk gemaakt door Mobilox